Debbie Visagie & Hairstyling

Debbie’s Spray Tan

Binnen 10 minuten heb je een egale, gezonde en natuurlijk bruine teint! Zonder de schadelijke UV-straling van de zon of zonnebank.
Spray-Tanning is de meest effectieve sunless bruinings methode! Met een spray apparaat wordt er een bruiningslotion (DHA vloeistof) op de huid verneveld. Het grote voordeel ervan is dat de huid direct een mooie bruine, stralende en gezonde look krijgt, waarbij je je gelijk ook geweldig voelt. Deze veilige en snelle manier van tanning is nu dus ook voor jou bereikbaar bij: Debbie’s Spray Tan!

Ik bied professionele service aan huis. Voor een perfecte kleur hoef je de deur niet meer uit. Ik kom bij jou langs om je van een stralende teint te voorzien! In de privacy van je eigen omgeving. Maar bij mij langs komen is ook mogelijk.


Tanning Party

Een gezellig avondje thuis met je vriendinnen? Verras je vriendinnen met een spray tanning party!
Mix de avond met leuke muziek, een drankje en gezelligheid en je hebt een geweldige avond met een mooie bruine teint als eindresultaat! De gastvrouw is altijd gratis!

Tips voor de behandeling

Scrubben
Het is van belang dat de dag vóór de sessie de huid grondig gescrubt wordt, om dode huidcellen te verwijderen. En voor de behandeling niet te douchen met oliehoudende producten. Ook wordt geadviseerd gedurende 8 uur vóór de spray behandeling de huid niet te scheren of te harsen (anders is je huid te gevoelig).

Make-up, parfum en deodorant
Verwijder alle make- up voordat de spray wordt aangebracht op de huid. Mascara hoef je niet van je wimpers af te halen. Het gebruik van bodylotion en crème op de dag van de sessie wordt afgeraden. Ook geen aftershave, parfum en deodorant gebruiken op de dag van de spraysessie.

Kleding
We raden je aan om comfortabele, ruim vallende kleding te dragen op de dag van de behandeling en donkere kleding tijdens de sessie. Dit omdat de spray korte tijd na de behandeling wat kan afgeven (het is wel goed uitwasbaar). Ook is het handig om geen sokken te dragen na de behandeling en slippers mee te nemen. De spray heeft tijd nodig om in te trekken. Het is van groot belang dat je tijdens en 8 uur na de behandeling geen sieraden draagt. Je mag tijdens de behandeling een bikini aan maar je mag ook naakt of topless zijn, aan jou de keus. Wil je geen bandjes zien, maar wil je ook niet topless? Houdt dan gewoon je bikinitop of bh aan en doe de bandjes omlaag.

Douchen, in bad gaan, erg transpireren
Het nemen van een bad of douche meteen na de spray behandeling wordt afgeraden. Minimaal 8 uur na de behandeling mag je weer douchen. Gebruik tijdens het douchen een milde / neutrale zeep, dan blijft de kleur langer zitten. Wrijvend afdrogen van de huid heeft een schurend of scrubbend effect, waardoor de bruine kleur ongewenst snel kan verdwijnen. Dep je huid dus droog!

We raden het ook af om na het sprayen overmatig te transpireren. Denk aan sporten e.d. De teint heeft echt minimaal 8 uur nodig om goed in te trekken.

Langer bruin
Om de bruine teint langer te behouden, is het goed om dagelijks (het liefst 2 keer per dag) een vochtinbrengende crème op de gesprayde bruine huid aan te brengen. Geen Nivea of Dove body lotion (hier zitten siliconen in waardoor de kleur sneller afbreekt) maar bijvoorbeeld Neutral body lotion.

Tarieven
Tanning hele lichaam €22,50
Nabehandeling (binnen 7 dgn) €17,50
Tanning gezicht en decoletté €15,00
Tanning benen €12,50
Tanning party v.a. 5 pers (p.p.) €20,00
Spray Tan Cadeaubon

Voordeelkaart
5 behandelingen voor maar €90,-!

De kosten van spray tan zijn exclusief reiskosten.
0 tot 10 km € 5,-
10 tot 30 km € 10,-